Wil je een huis kopen in Hoogezand? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Hoogezand: de Wit. Wil je graag een huis kopen in Hoogezand maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij de Wit Hoogezand aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Hoogezand!

Huis kopen met de Wit Garantiemakelaars

Het kopen van een huis brengt veel vragen met zich mee. Bij De Wit Garantiemakelaars staan we klaar om je te begeleiden, zodat alles vlot en zonder zorgen verloopt. Als familiebedrijf sinds 1978, hechten we waarde aan persoonlijk contact en korte lijnen. Met Antoinette’s 30 jaar ervaring en Annerike’s 10 jaar expertise binnen de makelaardij in Hoogezand, Midden-Groningen en omgeving, kennen we de buurt, huizen, collega makelaars en mensen door en door.

Onze reputatie is gebouwd op een gedegen aanpak waar we trots op zijn. Door ons compacte team ben je verzekerd van directe communicatie en individuele aandacht. We zijn altijd bereikbaar, 24 uur per dag, om al je vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen. Als NVM-makelaar en onderdeel van Garantiemakelaars bezitten we over de juiste kennis en expertise om jouw van dienst te kunnen zijn bij het waarmaken van al jouw woonwensen!

Stappen huis kopen met de Wit Garantiemakelaars

Bij de Wit Garantiemakelaars begrijpen we dat het kopen van een huis meer is dan alleen een transactie; het is het vinden van een thuis. Wij nemen alle eventuele zorgen uit handen en zorgen ervoor dat jouw aankoop soepel en zorgeloos verloopt. Met ons team begeleiden we jou door het hele proces in 4 overzichtelijke stappen:

 • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
 • Fase 2: Bezichtigingen & vergelijken
 • Fase 3: Onderzoek & onderhandelen
 • Fase 4: Overdracht & na de verkoop

Meer weten over het kopen van jouw nieuwe (t)huis in deze 4 stappen? Ons aankoopproces verder toegelicht onder ‘stap voor stap kopen’.

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar?

Een huis kopen met de Wit Garantiemakelaars als jouw een aankoopmakelaar heeft diverse voordelen. Wij bieden u een full-service aankoopdienst aan, waarbij we je begeleiden van a tot z: van het zoeken naar een nieuwe woning tot en met de aankoop! Binnen dit proces ervaar je diverse voordelen en deze lichtten we je graag toe:

 • Gecertificeerde NVM-makelaar in Malden, Nijmegen en omstreken
 • Onze eerdere klanten beoordeelde ons op Funda met een 9,2!
 • Familiebedrijf vanaf 1978 met veel ervaring (Antoinette 30 jaar & Annerike 10 jaar)
 • Klein team, korte lijntjes met persoonlijke contact
 • Je bent als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod
 • De zoektocht verloopt efficiënt en we gaan mee tijdens bezichtigingen
 • Je staat sterker in je schoenen tijdens de onderhandeling
 • Je betaalt de juiste prijs
 • Een correcte en vlotte afhandeling

Zekerheidsgarantie bij een huis kopen in Hoogezand

Een huis kopen in Hoogezand met de Wit Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis kopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Is de bouwkundige staat van het huis wel in orde? Zijn er geen verborgen gebreken?  Een Garantiemakelaar biedt zekerheid; met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt alle informatie over de kwaliteit en staat van het onderhoud overzichtelijk gepresenteerd. Hierdoor kun je bij het kopen van een huis in Hoogezand en omstreken een weloverwogen en juiste keuze maken. Naast de zekerheidsgarantie bieden wij een aantal andere garanties. Lees gerust meer over onze aankoopgaranties.

Meer informatie over het kopen van een huis met de Wit Garantiemakelaars ?

Wil je meer informatie over het kopen van je huis met de Wit Garantiemakelaars ? Plan dan een adviesgesprek in met een van onze makelaars. Middels dit adviesgesprek brengen we je woonwensen in kaart, praten we je bij over de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt en vertellen we alles over toekomstplannen van een bepaalde omgeving. Daarnaast kunnen we eventueel ook uw financiële situatie in kaart laten brengen. Neem dan gerust contact met ons voor het inplannen van een woon/adviesgesprek op via telefoonnummer 0598-398866 of mail ons op dewit@garantiemakelaars.nl. We helpen je graag!

de Wit Garantiemakelaars Lokale kennis met een landelijke dekking

Wij zijn niet zomaar een makelaar. Wij zijn een Garantiemakelaar en van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten! Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van 60 makelaarskantoren. Hiermee is het een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit de Wit Garantiemakelaars over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn!

Contact

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.