Huis verkopen in Hoogezand

Wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke frans balkon? Je huis verkopen bij de Wit Garantiemakelaars in Hoogezand is een goede keus! Het verkopen van je huis is een flinke klus waar vaak meer bij komt kijken dan je van te voren verwacht. Jouw NVM makelaar de Wit in Midden-Groningen kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling,

Huis verkopen met de Wit Garantiemakelaars

Verkopen van je huis brengt veel vragen met zich mee. Bij De Wit Garantiemakelaars staan we klaar om je te begeleiden, zodat alles vlot en zonder zorgen verloopt. Als familiebedrijf sinds 1978, hechten we waarde aan persoonlijk contact en korte lijnen. Met Antoinette’s 30 jaar ervaring en Annerike’s 10 jaar expertise binnen de makelaardij in Hoogezand, Midden-Groningen en omgeving, kennen we de buurt, huizen, collega makelaars en mensen door en door.

Onze reputatie is gebouwd op een gedegen aanpak waar we trots op zijn. Door ons compacte team ben je verzekerd van directe communicatie en individuele aandacht. We zijn altijd bereikbaar, 24 uur per dag, om al je vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen. Als NVM-makelaar en onderdeel van Garantiemakelaars bezitten we over de juiste kennis en expertise om jouw van dienst te kunnen zijn bij het waarmaken van al jouw woonwensen!

Stappen huis verkopen met de Wit Garantiemakelaars

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk, maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden voor je huis krijgen. de Wit Garantiemakelaars kan jouw eventuele zorgen uit handen nemen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt. Het denken in creatieve oplossingen helpt dat zeker bij. Wij begeleiden de verkoop in 4 overzichtelijke stappen:

 • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
 • Fase 2: Presentatie & prijs
 • Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
 • Fase 4: Overdracht na de verkoop

Meer weten over het verkopen van jouw woning in deze 4 stappen? Ons verkoopproces verder toegelicht onder ‘stap voor stap verkopen’.

Wat zijn de verdere voordelen van ons als jouw verloopmakelaar

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. Een huis verkopen met de Wit Garantiemakelaars als jouw makelaar heeft naast dienstverlening op het hoogste niveau ook diverse andere voordelen. Wij bieden een full-service verkoopdienst aan, waarbij we u begeleiden van a tot z: van het aanbieden van je huis voor juiste prijs tot en met de overdracht! Binnen dit proces ervaar je diverse voordelen en deze lichtten we je graag toe:

 • Gecertificeerde NVM-makelaar in Hoogezand, Midden-Groningen en omstreken
 • Onze eerder klanten beoordeelde ons op Funda met een 9,3!
 • Familiebedrijf vanaf 1978 met veel ervaring (Antoinette 30 jaar & Annerike 10 jaar)
 • Klein team, korte lijntjes met persoonlijke contact
 • We geven jou een realistische en objectieve blik
 • We voeren bezichtigingen uit en laten deze efficiënt verlopen
 • Je staat sterker in je schoenen tijdens de onderhandeling
 • We zorgen ervoor dat jouw huis voor de juiste prijs wordt verkocht
 • Een correcte en vlotte afhandeling

Kosten huis verkopen 

Voor het inschakelen van een makelaar voor het verkopen van je huis betaal je een courtage. Deze kosten zijn niet voor niets en in de meeste gevallen bespaart een verkoopmakelaar je zelfs kosten. Als verkoopmakelaars hebben we kennis van de markt, zijn we juridisch zeer goed op de hoogte en kunnen we professioneel onderhandelen. Hierdoor wordt je huis voor de juiste prijs verkocht!

Garanties bij een huis verkopen 

Een huis verkopen in Hoogezand, Midden-Groningen en omstreken met de Wit Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis verkopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Het verkopen met de Wit Garantiemakelaars biedt zekerheid. Met deze garanties kom je niet voor verrassingen te staan. Hierdoor kun je jouw huis voor de juiste prijs verkopen. Wij bieden een aantal  garanties. Hier is meer over te lezen onder onze verkoopkoopgaranties.

Meer informatie over het verkopen van je huis met de Wit Garantiemakelaars ?

Wil je meer informatie over het verkopen van je huis met de Wit Garantiemakelaars ? Plan dan een waardebepaling in met een van onze makelaars. Als je een waardebepaling van je huis laat uitvoeren weet je de waarde van uw woning, waar je staat in de woningmarkt en hoe je de verkoop het beste kunt realiseren voor het gewenste resultaat. Neem dan gerust contact met ons voor het inplannen van een waardebepaling op via telefoonnummer 0598-398866 of mail ons op dewit@garantiemakelaars.nl. We helpen je graag!

de Wit Garantiemakelaars Lokale kennis met een landelijke dekking

Wij zijn niet zomaar een makelaar. Wij zijn een Garantiemakelaar en van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten! Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van 60 makelaarskantoren. Hiermee is het een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit de Wit over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn!

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.