Huis verkopen in Hoogezand door de Wit Garantiemakelaars

Wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke frans balkon? Je huis verkopen bij de Wit in Hoogezand is een goede keus! Het verkopen van je huis is een flinke klus waar vaak meer bij komt kijken dan je van te voren verwacht. Jouw NVM makelaar de Wit in Midden-Groningen kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling,

Jouw zorgen worden door de Wit uit handen genomen, zodat jouw woning zorgeloos wordt verkocht!

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk, maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk je huis onder de beste voorwaarden verkopen èn voor de beste prijs. De Wit Garantiemakelaars in Hoogezand kan jouw eventuele zorgen uit handen nemen. Door kennis van de lokale markt verloopt de verkoop soepel en zorgeloos. Het denken in creatieve oplossingen helpt daar zeker bij. De Wit begeleidt de verkoop in 4 overzichtelijke stappen:

  • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
  • Fase 2: Presentatie & prijs
  • Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
  • Fase 4: Overdracht na de verkoop

Wil je meer informatie over het verkopen van een huis met een verkoopmakelaar van de Wit? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 0598-398866 of mail naar dewit@garantiemakelaars.nl.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar wat jouw woning waard is?