Lentekriebels voor een volgende stap?  

De lente laat zich langzaam weer zien. De vogels bouwen nieuwe nestjes en de eerste lammetjes vullen de weilanden. De natuur heeft al de lentekriebels! En jij? Heb je kriebels voor een volgende stap? Dan helpen we je graag met de zoektocht naar een nieuw nest!

De maanden maart & april staat bij ons volledig in het teken van de lentekriebels en jouw zoektocht naar een nieuw huis. Of je nu voor het eerst gaat samenwonen, gezinsuitbreiding verwacht of juist een leeg nest hebt en kleiner wilt gaan wonen. Zo’n grote stap maken is spannend, dat begrijpen wij als de Wit als geen ander. Met onze jarenlange ervaring in Hoogezand willen we jou daarom kosteloos helpen met een volgende stap.

Tijdens de maanden maart & april gaan we daarom graag met je in gesprek over wat wij voor je kunnen betekenen bij de aankoop van jouw nieuwe woning. Zo kunnen jullie ervaren wat wij als ervaren makelaars doen tijdens het aankoopproces en wat de richtlijnen zijn voor het vinden van een goed nest. Deze zijn natuurlijk in elke situatie anders, daarom bespreken we deze ook graag met jou!

Dit doen we voor jou:

  • Samen bespreken we met jou wat de (financiële) mogelijkheden en wensen zijn
  • We zoeken actief naar geschikte koopwoningen, ook die nog niet op de markt zijn
  • Heb jij of wij een geschikte woning gevonden? Dan gaan we samen bezichtigen
  • Wanneer nodig winnen we extra informatie in over de woning bijv. via een bouwtechnische keuring
  • Is het dé woning? Dan gaan we voor jou de onderhandeling in en houden we je nauw op de hoogte
  • Geslaagd? Dan gaan we zorgen voor een correct en vlotte afhandeling, wat inhoudt dat de oplevering, overdracht en juridische afhandeling optimaal verlopen.
  • Ook na de aankoop staan we nog voor je klaar, we zijn pas tevreden als jij dat bent!

We gaan graag met je mee

Benieuwd wat De Wit Garantiemakelaars voor je kan doen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We denken graag met je mee. Of het nu gaat om het bepalen van jullie eisen en wensen, het bepalen van een eerlijke aankoopprijs of het verkopen van jullie huidige nest, team de Wit staat klaar om jullie te begeleiden in elke stap van het proces!