Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van de Wit Garantiemakelaars Hoogezand

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8.8

Fijne persoonlijke benadering. Goede adviezen en een keurige accurate service. Geen overdreven gedoe, gewoon een degelijke betrouwbare makelaar die doen wat ze zeggen.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

8

Zeer professionele aanpak en goede en duidelijke uitleg van de te nemen stappen.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

Contact met de makelaar als zeer prettig ervaren. Erg duidelijke eerste kennismaking. Dat gaf vertrouwen. Geen onduidelijkheden omtrent de kosten en een prima verzorgde presentatie op Funda. Wij kunnen deze makelaar van harte aanbevelen!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Ik beveel Antoinette de Wit en haar team van harte aan. De verkoop is op een accurate, deskundige en professionele wijze tot stand gekomen. Ben zeer tevreden over de communicatie, de goede bereikbaarheid en de enthousiaste vriendelijke benadering. Meer dan lof Het was een goede keus om dit kantoor in te schakelen. Geen enkele negatieve ervaring. Toen het voorbehoud van financiering verliep werd ik verrast met een slagroomtaart. Hierop stond de afbeelding van het verkochte met de tekst gefeliciteerd. Dit was letterlijk en figuurlijk de slagroom op deze transactie.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Ik beveel dit kantoor aan. De verkoop is op een accurate, deskundige en professionele wijze tot stand gekomen. Heel tevreden over de communicatie, bereikbaarheid en een vriendelijke benadering. Meer dan lof. Het was een goede keus om dit kantoor in te schakelen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Contact verliep prima zowel met mail als ook telefonisch. Ook haar marktkennis heeft een positieve bijdrage gehad in de verkoop van ons appartement.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

de Wit Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,6

Bij de Wit staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,6. Benieuwd waarom?