Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van de Wit Garantiemakelaars Hoogezand

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Makelaar de Wit (Antoinette ) is erg proffecioneel. De waarde van onze woning was goed ingeschat en er zijn vlot foto's gemaakt en bezichtigingen geregeld. Begeleiding bij verkoop zeer duidelijk. Je wordt door het hele proces heen begeleid. Kostenoverzicht was duidelijk. Kortom wij zijn zeer tevreden over deze makelaar. Woning was snel verkocht.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.5

Het contact met de makelaar was zeer goed verlopen, en kreeg dan ook snel antwoorden op mijn vragen als je ergens mee zit, en zowel telefonisch als via de mail was het contact goed verlopen waardoor ik vrij snel reacties kreeg op mijn vragen.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

7

beoordeelt ons met een 7

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

De makelaar kwam zeer professioneel over. Dit kwam zeker door haar presentatie die ze hield. Zij was de enige makelaar van de 4 verschillende makelaars die een professionele indruk af gaf met een presentatie van wie zij zijn als makelaars en wat ze doen voor jou als verkoper. Ze kwam ook menselijk over en had oog voor het belang van ons als verkoper. En toch ook weer een goede zakelijke visie had over hoe te verkopen. Ook al het attenderen bij woningzoekende mensen bij andere bezichtigingen op het feit dat deze woning ook te koop zou komen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

de Wit Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,6

Bij de Wit staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,6. Benieuwd waarom?