Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van de Wit Garantiemakelaars Hoogezand

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Het contact en de communicatie met de makelaar verliep prima. De makelaar heeft kennis van zaken en we zijn altijd goed en kundig geinformeerd.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Ook deze x hebben wij weer gekozen om de verkoop te laten begeleiden door de Wit Garantie makelaars. Opnieuw naar alle tevredenheid. Antoinette de Wit en haar directe medewerkster Lianne zijn zeer correct en accuraat. Vriendelijk, duidelijk en betrokken. Wij konden de verkoop met een gerust hart aan dit kantoor overlaten. Ook onze volgende verkoop laten we begeleiden door dit kantoor.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Makelaar Antoinette de Wit is een hele fijne deskundige vrouw. Niet alleen qua makelaardij maar ook als persoon. Antoinette is heel enthousiast en de communicatie verliep perfect. Ook had ze genoeg oog voor de emotie van het verkopen van je ouderlijk huis. Wij zijn erg tevreden en raden haar zeker aan!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Fijne eerlijke makelaar. Duidelijk en altijd goed bereikbaar. Bel je een keer ongelegen word je dezelfde dag nog terug gebeld. Een makelaar die haar beloftes na komt !!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Super goede fijne en betrouwbare makelaar. Geen onduidelijkheden komt afspraken na en is goed bereikbaar. Komt een belletje niet gelegen word je dezelfde dag nog terug gebeld. Kortom wil je een huis verkopen of aanschaffen dan is dit het juiste adres Annelies Barto (Hoogezand)

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

de Wit Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij de Wit staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?